Πακέτα καταχώρισης:

Free
Εντελώς δωρεάν μπορείτε να καταχωρήσετε τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης σας: Τηλέφωνα, fax, email, website περιγραφικό κείμενο επιχείρησης με δραστηριότητα και υπηρεσίες.

Basic - Συνολικό κόστος 80 ευρώ για ένα ολόκληρο χρόνο. Εκτός από τα παραπάνω στοιχεία του δωρεάν πακέτου έχετε επιπλέον την δυνατότητα να προσθέσετε το Λογότυπο σας και ακόμα 5 φωτογραφίες γενικές και 5 προϊόντων.

Advanced - Συνολικό κόστος 150 ευρώ για ένα ολόκληρο χρόνο. Εκτός από τις παραπάνω δυνατότητες του Free και Basic πακέτου, περιλαμβάνετε και η προβολή των banner σας σε όλες τις σελίδες του ANANAS.GR για ένα ολόκληρο χρόνο. Τα banner σας θα προβάλλονται εναλλάξ στις πλαϊνές και πάνω θέσεις και παράλληλα θα μπορείτε να δείτε στατιστικά για τον αριθμό των προβολών καθώς και τα click που γίνονται πάνω τους.

Πρώτο δώρο για το Advanced πακέτο καταχώρισης. Δημιουργία των banners από το εξειδικευμένο προσωπικό του ANANAS.GR

Δεύτερο δώρο για το Advanced πακέτο καταχώρισης. Σε περίπτωση που έχετε δικό σας website σας κάνουμε την φιλοξενία του δωρεάν για ένα χρόνο, ή για όσο χρόνο θέλετε το Advanced πακέτο καταχώρισης.

 

Ακόμα και με το πακέτο Basic των 80 ευρώ το χρόνο, θα δείτε τεράστια διαφορά σε σχέση με το Free, γιατί τα πληρωμένα πακέτα καταχώρισης εμφανίζονται ψηλότερα στις λίστες του ANANAS.GR και στο Google σε σχέση με τα free.

............................................................

Πληροφορίες στο 210.95.88.555 από Δευτέρα μέχρι και παρασκευή, από τις εννιά το πρωί μέχρι και τις πέντε το απόγευμα.